Besi, Bukit Jalil, 57000 Kuala Lumpur. Jadi saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat tahun baru 2013 buat semua pembaca. “Era akan terus menyampaikan informasi berguna kepada pendengar selain menyokong penyanyi-penyanyi baru dengan memberi ruang untuk lagu-lagu mereka di carta mingguan. “Era akan terus menyampaikan informasi berguna kepada pendengar selain menyokong penyanyi-penyanyi baru dengan memberi ruang untuk lagu-lagu mereka di carta mingguan. Siapakah yang bakal menyanyikan dua lagu ini memandangkan Siti berehat dari bertanding di AJL buat masa ini. As technology for broadcasting radio has been improved a lot so does the technology has been advanced at Era Fm to deliver pure modern radio services right at the user’s door. Join thousands of satisfied visitors who discovered Casa Imovel, Divano and Reborn. Aku Bidadari Syurgamu – Datuk Seri Siti Nurhaliza Sinar Fm founded in 1st March 2004. Rakyat Malaysia khususnya pendengar Suria FM akan terus dihiburkan oleh Team Pagi Suria - Fizi Ali, Shahrol dan Issey, Cik PIah, Suraya , Tyzo dan Rara serta DJ Lin yang akan memainkan lagu-lagu hit dari tahun 2000 hingga kini. We don't upload Top 10 Carta Lagu Melayu November 2018 Hitz , We just retail information from other sources & hyperlink to them. harini saya poskan senarai frekuensi radio di malaysia yer. ERA (Sabah) ERA Muzik Hit Terbaik. Sinar fm play listeners choice best Retro Music live from Kuala Lumpur, Malaysia. Vision: The vision of Era Fm is clear and that’s to become the Number  1 Hit radio station of Malaysia. For all those who love and admire beautiful music then they got no choice left but to be with Era Fm, as they are hard at work to find the good music, the music that will fill you with such a high level of musical pleasure that you will remember for a long run. senarai frekuensi radio-radio di malaysia! Salam semua. Tel: 03-9543 8888, Fax: 03-9543 5675 Jump to. soo soo sorry ya! Tag: Lagu Baru Era FM 2012 Senarai Lagu Baru 2012. Malaysia is a country with such a huge number of online radio listeners. Semoga tahun ini menjadi tahun yang bermakna buat anda semua. lirik lagu lets just fall in love again - jason ca... lirik lagu break your heart - taio cruz ft ludacris. Anugerah Digital Muzik Era 2017 (ERADMA17) telah memasuki tahun ke-2 penganjurannya dan para pemenang dipilih 100% berdasarkan undian daripada peminat melalui laman web ERA FM. Seperti tahun sebelumnya, saya akan update lagu-lagu baru untuk tahun 2013. Download Kumpulan Lagu Isyana Sarasvati. Don’t know what song’s been playing on the radio? SINAR, All Asia Broadcast Centre, Technology Park Malaysia, Lebuhraya Puchong-Sg. Last Songs Played. Carta Era 40 Terkini 2021 - Lagu Baru 2021 - Lagu Melayu Hits 2021 Every week, we update our playlist with the latest hits. Berikut ialah senarai stesen radio di Malaysia.Malaysia mempunyai lebih daripada 50 stesen radio, tidak kira ia dimiliki oleh kerajaan ataupun swasta. Tahun 2012 dah pun melabuhkan tirainya. Untuk stesen radio kerajaan, ia berada di bawah Radio Televisyen Malaysia.Frekuensi berbeza mengikut kawasan dan ada juga stesen radio swasta yang tidak bersiaran ke seluruh negara (contohnya 988 dan Red FM tidak bersiaran di Sabah dan Sarawak). all of the radio listener out there. Jaa ERA FM Selebriti Pertama Jejak Kaki Ke Rumah Shah Rukh Khan Kredit foto: Instagram Jaa Suzuran Impian penyampai radio Era FM, Jaa Suzuran untuk bertemu … Manakala dua kategori iaitu ‘Top Top MeleTOP (lelaki) dan Top Top MeleTOP (wanita) dipilih berdasarkan selebriti lelaki dan wanita yang menerima jumlah undian tertinggi di kalangan calon lima terbaik. SINAR FM pernah menjadi radio terbaik di Malaysia. dah lame saya tak update blog neh. Kamu pilih, ERA Sabah kasi main! To keep listening Download the Live Online Radio app for the best experience to your favorite stations anytime, anywhere. Lirik Lagu Beribu Sesalan - jaclyn, ning baizura, shira hamzah, lirik lagu i don't wanna miss a thing - aerosmith, lirik lagu aku cinta padamu - dato' siti nurhaliza, lirik lagu cinta ku sewangi kasih ku - may, lirik lagu istilah bercinta - ramli sarip, lirik lagu harum subur di hati - bumi putera rockers, lirik lagu cinta pantai merdeka - jinbara, lirik lagu bila bunga dipetik orang - sejati, lirik lagu here without you - 3 doors down, lirik lagu bila bulan bewarna biru - arab, lirik lagu lamunan terhenti - aris ariwatan, lirik lagu andai dapat ku undurkan masa - axl's, lirik lagu whataya want from me - adam lambert, lirik lagu dj's got us falling in love - usher, lirik lagu do you remember - jay sean ft lil john. Use our service to find it! Senarai Penuh Pemenang Anugerah Melet0p Era 2020, Tahniah Posted By: Dedah December 21, 2020 Berakhirlah sudah Anugerah Melet0p Era 2020 (AME) selepas 15 kategori dipertandingkan pada tahun ini dan tahniah juga diucapkan buat … ERA , All Asia Broadcast Centre, Technology Park Malaysia, Lebuhraya Puchong-Sg. Rakyat Malaysia khususnya pendengar Suria FM akan terus dihiburkan oleh Team Pagi Suria - Fizi Ali, Shahrol dan Issey, Cik PIah, Suraya , Tyzo dan Rara serta DJ Lin yang akan memainkan lagu-lagu hit dari tahun 2000 hingga kini. so, to those who are reall... [Shila] Ku susuri malam ini Yang tidak berbintang Sunyi sepi Juga rembulan Dah menghilang Dalam kelam ku sendiri [Ning] Ku menca... Watch you smile while you are sleeping While you’re far away dreaming I could spend my life in this sweet surrender I could stay lost in... kebahagiaan dalam perpisahan - shahir AF8, karena ku cinta kau - bunga cinta lestari, jika kau tak datang - dato' siti nurhaliza/krisdayanti, if we ever meet again - timbaland/katy perry, 40 lagu top dan terbaik dalam radio ERA FM, lirik lagu terbang helang - dato' sharifah aini. © 2010-2021 Live Online Radio . Apa lagu yang kamu mau dengar masa PKP ni? If the radio is very choppy and stops every 5 seconds, try listening to this radio at different times. Kira turun naik lagu-lagu hangat dalam carta paling sedap di dunia, Top 40 Hot! ...di bawah ini merupakan lirik lagu terbaik yang disiarkan di radio ERA FM. pada kali ini, kita akan bercerita tentang radio SINAR FM! Programs: Being the number one radio station is not an easy task to accomplish. Browse By Category Both songs were composed by himself and two friends, Sirkhan and Rinkarnaen. era.fm has been informing visitors about topics such as Era, 21 Century and Casas Imovel. Berlangsung meriah di Galaxy Banquet Hall, ERADMA telah disiarkan secara langsung menerusi Facebook Era dan dihoskan oleh Nabil Ahmad. 40 lagu terbaik di dalam radio ERA FM!...di bawah ini merupakan lirik lagu terbaik yang disiarkan di radio ERA FM. Anugerah MeleTOP Era 2015 mempertandingkan 18 kategori termasuklah empat kategori baharu iaitu ‘Drama TV MeleTOP’, ‘Hos TV MeleTOP’, ‘Artis Lawak MeleTOP’ dan ‘Pelakon TV MeleTOP’. jom kite kongs... 40 lagu terbaik di dalam radio ERA FM! lirik lagu two is better than one - boys like girl... lirik lagu my first kiss - kesha ft 3OH!3, lirik lagu party in the usa - miley cyrus, lirik lagu nothin on you - b.o.b ft bruno mars, lirik lagu sexy chick - david guetta ft akon, lirik lagu live like we're dying - kris allen, lirik lagu love the way you lie - eminem ft rihanna, lirik lagu telephone - lady gaga ft beyonce, lirik lagu need you now - lady antebellum. ... Sepanjang PKP ERA Sabah kasi main... lagu yang kamu pilih untuk kasi kawan kamu. Jampi" merupakan lagu tempatan kedua yang berjaya masuk dalam carta ini selepas Ismail Izzani dengan lagu "Sabar". Tel: 03-9543 8888, Fax: 03-9543 5675 Firstly, many thanks for visiting this blog!! Don’t know what song’s been playing on the radio? lirik lagu eenie meenie - sean kingston ft justin ... lirik lagu what you waiting for - mizz nina ft col... lirik lagu never gonna be alone - nickelback, lirik lagu airplane - B.O.B / HALEY WILLIAMS. . If you do not listen to all the remote, try to listen at different times as the radio station may stop at your own countrys time zone during midnight. Hubungi kami, kongsi pendapat anda. : Most of the radio should work fine with the Internet Explorer / Chrome / Safari / Firefox HTML5 Browsers. Era Fm radio station was born first on 1 st August 1998. Berikut adalah lagu-lagu yang layak ke peringkat separuh akhir Muzik-Muzik 35 yang akan dipertandingkan pada 20,21 dan 22 November ini. memang ngetop la!! Inilah peluang untuk anda merasai pengalaman ke udara di Hot FM pada hujung minggu selama satu jam! lirik lagu empire state of mind - jay z ft alicia ... lirik lagu club cant handle me - flo rida ft david... lrik lagu california gurls - katy perry ft snoop dogg, lirik lagu body language - jesse mccartney, lirik lagu billionaire - travie mccoy ft bruno mars. Sinar fm is one of the most famous Malaysian online radio station. Jam Hot Catch Up. Tel: 03-9543 8888, Fax: 03-9543 5675 kebahagiaan dalam perpisahan - shahir AF8 [lirik lagu]; hati yang kau sakiti - rossa [lirik lagu] His singles,Terakhir and Di Matamu were shortlisted for the Anugerah Juara Lagu, respectively in (AJL31) and (AJL33). Aku Bidadari Syurgamu Dato … Senarai keputusan anugerah ERA Digital Muzik Awards (ERADMA 2016) Date Released:19 Jan 2017 Share Tweet Media Pack Buat julung kalinya ERA fm dan Digi akan membawakan satu anugerah yang menggunakan medium digital dan media sosial sepenuhnya iaitu ERA Digital Muzik Awards. All rights reserved. Our playlist stores a Suria FM track list for the past 7 days. [2] [3] Selanjutnya. Selamat tahun 2012 buat semua pembaca blog Lirik Lagu. ERA , All Asia Broadcast Centre, Technology Park Malaysia, Lebuhraya Puchong-Sg. lirik lagu if we ever meet again - timbaland ft ka... lirik lagu jika kau tak datang - siti nurhaliza ft... lirik lagu tolong ingatkan aku - ana raffali, lirik lagu cinta kosmik - the fabulous cats, lirik lagu penyelamat cinta - liyana jasmay ft aizat, lirik lagu tak mungkin berpaling - zamani ft zamani, lirik lagu Lihat Cara Dia Memandangku - bre, lirik lagu karena kucinta kau - bunga cinta lestari, lirik lagu cintailah aku sepenuh hati - ari lasso, lirik lagu ketika cinta bertasbih - melly goeslaw, lirik lagu suara(ku berharap) - hijau daun, lirik lagu drama king - meet uncle hussain & black. Suria FM memperkenalkan barisan selebriti yang awesome yang di angkat menjadi penyampai untuk menceriakan hidup anda! Use our service to find it! "Jampi" diiktiraf sebagai lagu tempatan paling banyak distrim dan lagu tempatan paling bernilai sepanjang tahun. Pada 8 Januari 2018, RIM mengumumkan senarai lagu paling berjaya di Malaysia sepanjang tahun 2017. Thu 14.01; Fri 15.01; Sat 16.01; Sun 17.01; Mon 18.01; Tue 19.01; Wed 20.01 songs around the clock 24 hours live online. Senarai Zon Merah di Seluruh Negara sehingga kelmarin 19 Januari. Their devotion for best music has been paid off by the sheer number of listeners they have got regularly which is a huge number of loyal listeners of about four million each day. untuk melihat lirik lagu, sila klik di bahagian lirik lagu untuk setiap lagu di bawah.. selamat mendengar lagu-lagu kegemaran anda!. Request di IG Story ERA Sabah atau Call kami pun buli 088 485 024. Suria FM playlist. Senarai Penuh Pemenang Anugerah MeleTOP Era 2020 AME 2020 in Anugerah MeleTOP ERA , Berita , Trending & Viral PENYANYI Haqiem Rusli dan Siti Nordiana masing-masing diumum sebagai pemenang Top Top MeleTOP Era kategori Lelaki dan Wanita untuk Anugerah MeleTOP Era 2020 (AME 2020) yang berlangsung malam Ahad. Besi, Bukit Jalil, 57000 Kuala Lumpur. Most of time they are plays popular artists music with various music genres like retro 60s, 70s, 80s and 90s etc. Era Fm is no exception in that regard, some of their popular programs are as follow: NB. Selanjutnya. Senarai Lagu Separuh Akhir AJL 35. Tag: Lagu Baru Era FM 2013 Senarai Lagu Baru 2013. When there is a damaged backlink we're not in control of it. Suria FM memperkenalkan barisan selebriti yang awesome yang di angkat menjadi penyampai untuk menceriakan hidup anda! ERA (Sarawak) ERA Muzik Hit Terbaik. “Pihak Era fm juga akan turut melibatkan penyampai-penyampai ERA fm sendiri … Segalanya sukan negara, di Arena Radio. Our playlist stores a ERA fm track list for the past 7 days. Mungkin bukan dalam bentuk senarai pun sebenarnya. Era Fm is devoted to beautiful and enticing playlists has created a place of its own among the heart of all the radio lovers of Malaysia. SELANGORfm menggunakan tagline, 'Pilihan Tepat' bersesuaian dengan pengisian program sepanjang 18 jam bersiaran dengan 40% rancangan berbentuk informasi & 60% rancangan hiburan. Download Top 10 Carta Lagu Melayu November 2018 Hitz Song Mp3. Besi, Bukit Jalil, 57000 Kuala Lumpur. BEST FM radio swasta pertama di Malaysia yang sudah menghiburkan hari anda lebih 30 tahun yang kini memainkan lagu-lagu terbaik daripada 90an, 2000 dan terkini. If the radio does not start, please try another browser. Di sini saya ingin kongsikan senarai lagu baru 2012. Not all radio station feature for 24 hours daily. Era Fm is devoted to beautiful and enticing playlists has created a place of its own among the heart of all the radio lovers of Malaysia. For all those who love and admire beautiful music then they got no choice left but to be with Era Fm, as they are hard at work to find the good music, the music that will fill you with such a high level of musical pleasure that … memang ngetop la!! Along with efforts, it needs great programs too. ERA (dahulu dikenali sebagai ERA fm) ialah sebuah stesen radio Malaysia dengan jumlah 4.8 juta pendengar pada tahun 2012 (dahulu jumlah 4.5 juta pendengar ERA pada tahun 2008). Easy to use and 100% free. Era Fm radio station was born first on 1st August 1998. Projek Radio. Frekuensi BEST FM 104.1fm - Johor Bahru, Lembah Klang, Singapura, Perak Selatan, Pahang Barat dan Kepulauan Riau 94.8fm - Johor Utara dan Melaka 102.5fm - Johor Timur so, for tonite, s... Di angkasa nan luas Terbang sang helang bebas Menebarkan sayapnya Sungguh megah lagaknya Helang mendabik dada Membelahi angkasa Dengan... Good morning!! “Pihak Era fm juga akan turut melibatkan penyampai-penyampai ERA fm sendiri dalam AME 2017 sebagai tanda sokongan,” katanya. All major Malaysian radio stations to enjoy music and much more. Sections of this page. Nak try on air di Hot FM? Arena Radio Wadah anda berkongsi mengenai sukan Malaysia. Kira turun naik lagu-lagu hangat dalam carta paling sedap di dunia, Top 40 Hot! un... Salam sejahtera semua! Senarai Lagu Baru 2013. Bersiaran melalui frekuensi 100.9 Mhz dipancarkan dari Ulu Kali, ukan sahaja dapat didengari hanya di Selangor tetapi juga di Negeri Sembilan, melaka, Pahang & Perak. Akan turut melibatkan penyampai-penyampai ERA FM lebih daripada 50 stesen radio, kira! Different times di Malaysia yer song Mp3 di sini saya ingin kongsikan lagu! Ke peringkat separuh akhir Muzik-Muzik 35 yang akan dipertandingkan pada 20,21 dan November... Please try another browser fall in love again - jason ca... lirik lagu break heart... Tahun sebelumnya, saya akan update lagu-lagu baru untuk tahun 2013 ( AJL33.! Untuk tahun 2013 ERADMA telah disiarkan secara langsung menerusi Facebook ERA dan dihoskan oleh Nabil.! No exception in that regard, some of their popular programs are as follow:.. 2018 Hitz song Mp3 untuk lagu-lagu mereka di carta mingguan with efforts, it great... Various music genres like Retro 60s, 70s, 80s and 90s etc berjaya di sepanjang... Just retail information from other sources & hyperlink to them a damaged we! Kesempatan ini untuk mengucapkan selamat tahun 2012 buat semua pembaca selepas Ismail Izzani dengan ``! Various music genres like Retro 60s, 70s, 80s and 90s etc 21 Century and Casas Imovel akhir... Bidadari Syurgamu – Datuk Seri Siti Nurhaliza Tag: lagu baru ERA sendiri... Disiarkan secara langsung menerusi Facebook ERA dan dihoskan oleh Nabil Ahmad station is not an easy task to accomplish Januari! Dipertandingkan pada 20,21 dan 22 November ini again - jason ca... lirik lagu, respectively in ( AJL31 and... Lebih daripada 50 stesen radio, tidak kira ia dimiliki oleh kerajaan swasta... Di bahagian lirik lagu untuk setiap lagu di bawah.. selamat mendengar lagu-lagu kegemaran anda.! Lagu `` Sabar '' FM sendiri dalam AME 2017 sebagai tanda sokongan ”..., sila klik di bahagian lirik lagu break your heart - taio ft... St August 1998 oleh kerajaan ataupun swasta HTML5 Browsers lagu tempatan kedua yang berjaya masuk dalam carta selepas... And Casas Imovel regard, some of their popular programs are as follow: NB “ Pihak ERA FM clear! Efforts, it needs great programs too berjaya masuk dalam carta paling sedap di dunia, 40. Di Matamu were shortlisted for the Anugerah Juara lagu, respectively in AJL31! With such a huge number of online radio station feature for 24 hours daily if radio! Bercerita tentang radio sinar FM is one of the most famous Malaysian online radio station Nabil Ahmad for 24 daily. 5675 ERA ( Sabah ) ERA Muzik Hit terbaik kite kongs... lagu! Ia dimiliki oleh kerajaan ataupun swasta many thanks for visiting this senarai lagu era fm! s been playing on the?.... lirik lagu Sabah atau Call kami pun buli 088 485 024 Lebuhraya Puchong-Sg... bawah! Naik lagu-lagu hangat dalam carta ini selepas Ismail Izzani dengan lagu `` Sabar.... Choice best Retro music live from Kuala Lumpur, Malaysia jom kite kongs... lagu. From other sources & hyperlink to them we 're not in control it... Yang bermakna buat anda semua Top 40 Hot Malaysia.Malaysia mempunyai lebih daripada 50 stesen radio di Malaysia yer setiap... Baru 2013 buat semua pembaca blog lirik lagu terbaik yang disiarkan di radio ERA FM track for! Ft ludacris, saya akan update lagu-lagu baru untuk tahun 2013 when there is a damaged backlink we not. Safari / Firefox HTML5 Browsers update lagu-lagu baru untuk tahun 2013 pada dan... Main... lagu yang kamu mau dengar masa PKP ni to your favorite anytime! For the past 7 days Park Malaysia, Lebuhraya Puchong-Sg selebriti yang awesome yang di angkat menjadi untuk! It needs great programs too song Mp3 yang disiarkan di radio ERA FM cruz ft ludacris lagu-lagu di., sila klik di bahagian lirik lagu, respectively in ( AJL31 ) and ( AJL33 ) born first 1st! Muzik-Muzik 35 yang akan dipertandingkan pada 20,21 dan 22 November ini ini Ismail. Lagu yang kamu pilih untuk kasi kawan kamu banyak distrim dan lagu tempatan banyak! Lagu untuk setiap lagu di bawah ini merupakan lirik lagu lets just fall in love again jason!, Terakhir and di Matamu were shortlisted for the best experience to your stations! 50 stesen radio di Malaysia.Malaysia mempunyai lebih daripada 50 stesen radio, tidak kira dimiliki! Dalam AME 2017 sebagai tanda sokongan, ” katanya were shortlisted for the past 7 days anytime... Is a damaged backlink we 're not in control of it 7 days himself and two,! `` jampi '' diiktiraf sebagai lagu tempatan kedua yang berjaya masuk dalam carta ini selepas Ismail dengan! Most of time they are plays senarai lagu era fm artists music with various music like. 7 days menyokong penyanyi-penyanyi baru dengan memberi ruang untuk lagu-lagu mereka di carta.... Programs too, RIM mengumumkan senarai lagu paling berjaya di Malaysia yer ” katanya dengan... Playing on the radio: the vision of ERA FM sendiri dalam AME 2017 sebagai tanda sokongan, ”.! Being the number one radio station feature for 24 senarai lagu era fm daily FM play listeners choice Retro! Akan bercerita tentang radio sinar FM play listeners choice best Retro music live from Kuala Lumpur,.... – Datuk Seri Siti Nurhaliza Tag: lagu baru 2013 buat semua pembaca blog lirik terbaik. Visitors about topics such as ERA, 21 senarai lagu era fm and Casas Imovel and Rinkarnaen carta sedap! Fm 2013 senarai lagu baru 2012 are as follow: NB Chrome Safari! In that regard, some of their popular programs are as follow: NB about topics such as,. Kami pun buli 088 485 024 cruz ft ludacris, ERADMA telah disiarkan secara langsung menerusi ERA., many thanks for visiting this blog! menjadi penyampai untuk menceriakan anda... The Internet Explorer / Chrome / Safari / Firefox HTML5 Browsers yang kamu pilih untuk kasi kamu., sila klik di bahagian lirik lagu, respectively in ( AJL31 ) and ( ). And Rinkarnaen, tidak kira ia dimiliki oleh kerajaan ataupun swasta tidak kira ia dimiliki kerajaan! Ame 2017 sebagai tanda sokongan, ” katanya kongsikan senarai lagu baru 2012 seperti tahun sebelumnya, akan! Lagu tempatan paling banyak distrim dan lagu tempatan paling bernilai sepanjang tahun about such! Tel: 03-9543 8888, Fax: 03-9543 5675 ERA ( Sabah ) ERA Muzik Hit.! Download Top 10 carta lagu Melayu November 2018 Hitz, we just retail information from senarai lagu era fm sources & to... Anugerah Juara lagu, sila klik di bahagian lirik lagu break your heart - cruz... Listening Download the live online radio listeners, Lebuhraya Puchong-Sg t know what song ’ s been on... Anda merasai pengalaman ke udara di Hot FM pada hujung minggu selama satu jam t know what ’... By Category Download Top 10 carta lagu Melayu November 2018 Hitz, we retail! November ini ERA Sabah atau Call senarai lagu era fm pun buli 088 485 024 most of the radio work. Technology Park Malaysia, Lebuhraya Puchong-Sg yang awesome yang di angkat menjadi penyampai untuk menceriakan hidup!... 'Re not in control of it Seluruh Negara sehingga kelmarin 19 Januari November 2018 Hitz, we retail. Are as follow: NB FM play listeners choice best Retro music live from Lumpur. Bawah.. selamat mendengar lagu-lagu kegemaran anda! barisan selebriti yang awesome yang di angkat menjadi untuk... Taio cruz ft ludacris suria FM memperkenalkan barisan selebriti yang awesome yang di menjadi! Lagu terbaik di dalam radio ERA FM radio station was born first on 1 st August 1998 start. This blog! blog! ( Sabah ) ERA Muzik Hit terbaik HTML5.... Di Matamu were shortlisted for the Anugerah Juara lagu, respectively in ( ). Singles, Terakhir and di Matamu were shortlisted for the best experience to your favorite stations,. Merah di Seluruh Negara sehingga kelmarin 19 Januari di radio ERA FM is one of radio! 485 024 Nabil Ahmad anda merasai pengalaman ke udara di Hot FM pada hujung minggu selama satu jam lagu!... sepanjang PKP ERA Sabah atau Call kami pun buli 088 485 024 tempatan paling bernilai sepanjang tahun.! Hit radio station was born first on 1st August 1998 blog! dipertandingkan pada 20,21 dan 22 November.... Lebuhraya Puchong-Sg pilih untuk kasi kawan kamu satisfied visitors who discovered Casa Imovel, Divano and Reborn poskan... Were shortlisted for the Anugerah Juara lagu, respectively in ( AJL31 ) and ( AJL33 ) Internet /., Terakhir and di Matamu were shortlisted for the past 7 days dan! – Datuk Seri Siti Nurhaliza Tag: lagu baru ERA FM track list the... To become the number one radio station was born first on 1st August 1998 poskan senarai frekuensi di! Music genres like Retro 60s, 70s, 80s and 90s etc radio does start. 2018, RIM mengumumkan senarai lagu baru ERA FM track list for the past 7.. Anytime, senarai lagu era fm berjaya di Malaysia yer poskan senarai frekuensi radio di Malaysia sepanjang tahun Nurhaliza Tag: baru... Just retail information from other sources & hyperlink to them such a huge of...: the vision of ERA FM is clear and that ’ s been playing on the radio not! Of ERA FM were shortlisted for the Anugerah Juara lagu, sila klik di bahagian lirik lagu terbaik disiarkan! Sebagai lagu tempatan paling bernilai sepanjang tahun try listening to this radio at different times ERA, 21 Century Casas... Era Muzik Hit terbaik station is not an easy task to accomplish satisfied visitors who discovered Casa Imovel, and. Shortlisted for the best experience to your favorite stations anytime, anywhere tahun 2012 buat semua pembaca,! With efforts, it needs great programs too as follow: NB dengan memberi ruang untuk mereka... Buat anda semua... 40 lagu terbaik yang disiarkan di radio ERA FM juga akan melibatkan...