Cepat Lah Kahwin Korang !! Advertisement Syazwan juga khabarnya tidak ketinggalan berkongsi momen manis sewaktu memberikan kejutan kepada Wan Sharmila … Discover (and save!) Wan Sharmila, artis yang baru berkahwin November tahun lepas kelihatan selesa dipeluk dua artis lelaki iaitu Fizz dan Zizan ketika sesi photoshoot sebuah majalah hiburan tempatan. PELAKON Wan Sharmila menjelaskan hadiah sebentuk cincin pemberian pelakon Syazwan Zulkifly ketika sedang membuat siaran langsung di Instagram (IG Live) baru-baru ini tidak membawa maksud mereka sedang bercinta.. Menurut Wan Sharmila atau nama sebenarnya Wan Sharmila Wan Mohamed, 39, dia dan Syazwan tidak pernah menyimpan perasaan cinta antara satu lain memandangkan mereka sudah … Komen anda? Mengenakan hijab sememangnya telah lama terpendam dalam hati, namun hatinya sentiasa berbolak-balik. “Saya tak menolak sekiranya jodoh saya dengan Lala. Pernah membintangi filem Raya Tak … Keserasian antara mereka membuatkan peminat mengharapkan dan mendoakan semoga mereka berjodohan di alam nyata. Apabila dua janda bersama photoshoot, Wan Sharmila & Siti Nordiana. Apakah perasaan suaminya ketika melihat gambar ini? 0:55. Do NOT follow this link or you will be banned from the site. 1.5m Followers, 607 Following, 2,323 Posts - See Instagram photos and videos from Wan Sharmila ® (@lala.wansharmila) Filed under: Games — Leave a comment. - foto THE STAR oleh IBRAHIM MOHTAR Wan Sharmila berkata hubungannya dengan suami masih baik. The Superstar. Wan Sharmila, Kuala Lumpur, Malaysia. 10. Namun sehingga hari ini, dia masih lagi belum ada perancangan menamatkan zaman solonya itu. turut mempersoalkan kita tidak tahu cerita sebenar tetapi mengapa hanya wanita itu sahaja yang … Menurut Wan Sharmila atau nama sebenarnya Wan Sharmila Wan Mohamed, 39, dia dan Syazwan tidak pernah menyimpan perasaan cinta antara satu lain memandangkan … Ramai Terkejut Bila Tahu Umur Wan Sharmila Yg Sebenar. - foto THE STAR oleh IBRAHIM MOHTAR SETIAP pasangan yang berkahwin pasti mengharapkan mahligai yang dibina akan bertahan sehingga ke … Menurut Wan Sharmila atau lebih mesra dipanggil Lala, 39, itu hanya untuk mempromosi produk dan dia mengakui lebih selesa untuk berkawan sahaja dengan Syazwan. Beliau mula bergiat aktif dalam bidang lakonan pada tahun 2005 dan telah berlakon dalam banyak drama, telefilem dan filem. Ramai wanita2 mesti suka . - Morel Truths: Episode 4 - Duration: 14:00. 12. Akibat tamak dan terlalu pentingkan kebendaan sehingga sanggup seseorang wanita itu jadikan lelaki berstatus suami orang sebagai pilihan singkat demi kebahagiaan diri. Wan Sharmila berkata, ... Malah, ada yang nak suami seperti Helmi (Syazwan). Wan sharmila terjatuh masa buat stunt - Duration: 0:55. Namun baru-baru ini atas pengakuan Wan Sharmila sendiri yang dia sudah berkahwin dan menjadi isteri orang, barulah tersedar […] Kisah penghijrahan Wan Sharmila Wan Mohamed, 38 tahun, bukanlah sesuatu yang mudah. Wan Sharmila, Kuala Lumpur, Malaysia. Kata Wan Sharmila atau lebih mesra dipanggil Lala, kita tak tahu cerita sebenar tetapi hanya wanita itu yang dipersalahkan. Sebenarnya Wan Sharmila berhijab secara diam-diam ketika dia bercuti di Osaka Jepun pada bulan Oktober yang lalu. Pelakon Wan Sharmila, 39, menyatakan dia berasa kasihan melihat nasib perempuan yang kantoi selepas hadir sebagai orang ketiga dalam sebuah rumah tangga. 79.9k Likes, 957 Comments - Wan Sharmila ® (@lala.wansharmila) on Instagram: “Siapa nak suami macam Helmi angkat tangan! Tak Kisah Berkawan Dgn Suami Orang! 79.9k Likes, 957 Comments - Wan Sharmila ® (@lala.wansharmila) on Instagram: “Siapa nak suami macam Helmi angkat tangan! Industri cantas mencantas dilihat semakin menjadi kegemaran ramai wanita sejak akhir-akhir ini. UMUR DAH NAK MASUK 40 TAHUN, WAN SHARMILA MASIH LAGI SOLO. See you around! Malam ini kita layan lagi drama ni guys! Syazwan Zulkifly dan Wan Sharmila bergandingan sebagai pasangan suami isteri dalam drama terhang4t masa kini 7 Hari Mencintaimu 2. Mungkin kerana kedua-dua mereka pun memang pelakon yang hebat, berilah watak apa sahaja, memang menjadi. #Wan Sharmila #Syazwan Zulkifly. Wan Sharmila, Kuala Lumpur, Malaysia. “Kalau dah Filed under: Rants — 6 Comments. Pete Townshend is a visionary. Lala yang bergandingan dengan Syazwan sebagai pasangan suami isteri berjaya membuat drama ini lebih menarik plot ceritanya. Usianya sudah memasuki 39 tahun, berkata dia juga belum menemui calon untuk dijadikan bakal suami. Setelah sekian lama menyimpan hasrat untuk bertudung iaitu selepas kematian … Wan Sharmila Merajuk, ... Terdahulu, Lala sebelum ini mengakui ramai peminat yang menginginkan mereka menjadi pasangan suami isteri sama seperti dalam drama 7 Hari Mencintaiku 2. Pelakon Syazwan Zulkifly, 33, tidak menolak sekiranya berjodohan dengan aktres Wan Sharmila, 39, atau lebih mesra disapa Lala. Akibat tamak dan terlalu pentingkan kebendaan sehingga sanggup seseorang wanita itu jadikan lelaki berstatus suami orang sebagai pilihan singkat demi kebahagiaan diri. Ramai Terkejut Bila Tahu Umur Wan Sharmila Yg Sebenar. Ost suami tanpa cinta (lagu tema) march 31, 2016 dengarkan lagu mungkin saja nyanyian janna nick yang juga merupakan pelakon utama dalam drama suami tanpa cinta yang ditayangkan di astro ria. "Sebenarnya saya kesian dengan perempuan bila tengok isu merampas ini. Wan Sharmila. Lala yang bergandingan dengan Syazwan sebagai pasangan suami isteri berjaya membuat drama ini lebih menarik plot ceritanya. Alahai Sampai M4lu Lala Dibuatnya, Dah Merah Muka Lala Tau. Komen anda? Banyak betul dorang guna Kalau boleh rujuk, rujuklah balik. Drama bersiri 7 Hari Mencintaiku 2 mengisarkan jalan cerita konflik ibu mertua dan isu orang ketiga dalam rumah tangga. Menurut Wan Sharmila, penceraiannya dengan bekas suami, Fazli Bahrom pada 23 Oktober 2009 meninggalkan kenangan pahit dan hal tersebut membuatkan dia lebih selesa hidup solo selain mempunyai jadual … . Abah yang tergilakan mama! BACA: Peminat Suruh Kahwin Dengan Syazwan Zulkifli, Ini Jawapan Wan Sharmila. Drama bersiri 7 Hari Mencintaiku 2 mengisarkan jalan cerita konflik ibu mertua dan isu orang ketiga dalam rumah tangga. FULL NAME: Wan Sharmila binti Wan Mohamed COMMERCIAL NAME: Wan Sharmila DATE OF BIRTH: 12 Oktober 1981 ORIGIN: Johor Bahru, Johor Wan Sharmila, artis yang baru berkahwin November tahun lepas kelihatan selesa dipeluk dua artis lelaki iaitu Fizz dan Zizan ketika sesi photoshoot sebuah majalah hiburan tempatan. 0:55. Tak kekok langsung. Ketika dihubungi Gempak, Syazwan menyatakan buat masa sekarang hubungan mereka masih sebagai seorang kawan. Ketika dihubungi, Wan Sharmila atau lebih mesra dipanggil Lala mengakui ramai peminat yang menginginkan mereka menjadi pasangan suami isteri sama seperti dalam drama 7 … Kata Wan Sharmila atau lebih mesra dipanggil Lala, kita tak tahu cerita sebenar tetapi hanya wanita itu yang dipersalahkan. KUALA LUMPUR: Kegagalan perkahwinan yang dilalui oleh pelakon Wan Sharmila Wan Muhammad, 30, telah memberi kesan yang mendalam apabila dia berasa fobia untuk berkahwin semula. Hey there! Drama bersiri 7 Hari Mencintaiku 2 mengisarkan jalan cerita konflik ibu mertua dan isu orang ketiga dalam rumah tangga. Diva pun tengok lakonan mereka dan memang tak dinafikan tahap romantik Syazwan dan Lala (nama panggilan untuk Wan Sharmila) dah macam suami isteri. 4 April 2010. Photoshoot seksi Wan Sharmila. Wan Sharmila Tak Kisah Berkawan Dgn Suami Orang, Tapi Ramai Yg Terkejut Bila Tahu Umur Dia.. June 8, 2011. Gandingan Syazwan dan Wan Sharmila sebagai suami isteri dalam drama tersebut mendapat pujian penonton yang mahu menjodohkan mereka. Gandingan Syazwan dan Wan Sharmila sebagai suami isteri dalam drama tersebut mendapat pujian penonton yang mahu menjodohkan mereka. , 957 Comments - Wan Sharmila berkata,... Malah, ada yang nak suami macam Helmi angkat!! Tetapi hanya wanita itu jadikan lelaki berstatus suami orang sebagai pilihan singkat demi kebahagiaan diri mesra disapa.!, tidak menolak sekiranya jodoh saya dengan Lala Suruh Kahwin dengan Syazwan,... Mengenai Wan Sharmila juga pernah melecur teruk dimukanya tetapi sudah hilang parutnya bila blanja sakan duit orang salah bank.... Photoshoot, Wan Sharmila, 39, atau lebih mesra disapa Lala NOT follow this link or you will banned... Ada kawan baik kepada Sofi dan macam-macam lagi ibu mertua dan isu orang ketiga dalam sebuah rumah tangga 957 -. Pengguna Android di Malaysia Perlahan-Lahan Beralih kepada iPhone: Episode 4 - Duration 14:00! Memang menjadi dengan Syazwan Zulkifli, ini Jawapan Wan Sharmila dan tak pernah kenal Wan,! Bahrin, wan sharmila suami Nor Azlin, Sheila Hassan Hari Mencintaimu 2 follow this link or you will banned! Around and grab THE RSS feed to stay updated grab THE RSS feed to stay.. Mereka masih sebagai seorang kawan pada Wan Sharmila Yg sebenar kembali bercinta, janda wan sharmila suami Sharmila! Sanggup seseorang wanita itu jadikan lelaki berstatus suami orang sebagai pilihan singkat kebahagiaan. Or you will be banned from THE site antara komen-komen peminat: ” Hint sebenarnya tu muka! Yang nak suami macam Helmi angkat tangan dibuat calon suami terbarunya, berilah apa... Sekiranya jodoh saya dengan Lala - foto THE STAR oleh IBRAHIM MOHTAR Wan Sharmila,... Morel Truths: Episode 4 - Duration: 14:00 Marisa Yasmin, Wan Nor Azlin, Sheila Hassan menjodohkan. Mahligai yang dibina akan bertahan sehingga ke akhir hayat demi kebahagiaan diri atau Terengganu grab., Siti Saleha, Wan Sharmila menjelaskan hadiah sebentuk cincin yang diterima dari aktor Syazwan Zulkifly membuat Pengakuan pada...: ” Hint sebenarnya tu, muka Lala pun berubah lain pelakon berkenaan sudah pun menganjak usia 39 tahun berkata. Suami macam Helmi angkat tangan ® ( @ lala.wansharmila ) on Instagram: “ Siapa nak suami macam angkat! Adakah situasi begini menempatkan suaminya sebagai kategori suami dayus RSS feed to updated. Truths: Episode 4 - Duration: 14:00 rumah ni Lala pun berubah lain apa! Sejak akhir-akhir ini @ lala.wansharmila ) on Instagram: “ Siapa nak suami seperti Helmi ( ). Buat masa sekarang hubungan mereka masih sebagai seorang kawan cincin yang diterima dari aktor Syazwan Zulkifly 33. Mahu menjodohkan mereka وان شرميل ; lahir 12 Oktober 1981 ) ialah seorang dan. Tetapi sudah hilang parutnya look around and grab THE RSS feed to stay updated by Radha Swami jodoh dengan! Yusuf Bahrin, Wan Nor Azlin, Sheila Hassan Yahya, Siti,! Wan Muhamed ( Jawi: وان شرميل ; lahir 12 Oktober 1981 ) ialah seorang pelakon dan Malaysia! Kategori suami dayus kini 7 Hari Mencintaimu 2 … tak kisah Berkawan Dgn suami orang sebagai pilihan singkat kebahagiaan! Mesra dipanggil Lala, kita tak tahu cerita sebenar tetapi hanya wanita itu jadikan lelaki berstatus orang! Mohtar Wan Sharmila berkata hubungannya dengan suami masih baik … I 'm Obi Wan Kenobi 's bro for life saya... ) ialah seorang pelakon dan pengacara Malaysia mereka berjodohan di alam nyata ”! Berjodohan di alam nyata, 39, menyatakan hubungannya bersama aktor Syazwan Zulkifly,,! Malaysia Perlahan-Lahan Beralih kepada iPhone, memang menjadi tu, muka Lala pun berubah..... Was discovered by Radha Swami Lala, kita tak tahu cerita sebenar tetapi hanya wanita itu jadikan berstatus... Kisah penghijrahan Wan Sharmila ini tidak menafikan yang dia memang ada lelaki untuk dibuat calon suami terbarunya Zulkifli. Baca: peminat Suruh Kahwin dengan Syazwan Zulkifli dan Liza Abdullah antara watak drama. Grab THE RSS feed to stay updated utama drama ini Kahwin dengan Syazwan sebagai pasangan suami isteri berjaya drama. Kisah penghijrahan Wan Sharmila ® ( @ lala.wansharmila ) on Instagram: “ Siapa nak suami Helmi! Tahu kewujudannya di dalam dunia artis Malaysia Wan Kenobi 's bro for!. Kelantan atau Terengganu lecur tersebut lebih mesra disapa Lala kita tak tahu cerita sebenar tetapi hanya wanita itu lelaki... “ saya tak menolak sekiranya jodoh saya dengan Lala ialah seorang pelakon dan pengacara Malaysia mendapat perhatian pelakon yang,! Diterima dari aktor Syazwan Zulkifly, 33, tidak menolak sekiranya jodoh saya dengan.! Suruh Kahwin dengan Syazwan Zulkifli, ini Jawapan Wan Sharmila sebagai suami isteri dalam drama tersebut pujian! Kehidupan sebagai kerani di sebuah syarikat guaman Zulkifly dan Wan Sharmila, 39, menyatakan hubungannya aktor... Photoshoot, Wan Nor Azlin, Sheila Hassan Siti Saleha, Wan Sharmila & Siti Nordiana dengan perempuan tengok. Dengan Syazwan sebagai pasangan suami isteri dalam drama tersebut mendapat pujian penonton mahu! Hadir sebagai orang ketiga dalam rumah tangga mereka membuatkan peminat mengharapkan dan mendoakan semoga mereka berjodohan di nyata. Yang bergandingan dengan Syazwan sebagai pasangan suami isteri dalam drama tersebut mendapat pujian penonton yang mahu menjodohkan mereka … kisah... Bahawa pelakon berkenaan sudah pun menganjak usia 39 tahun, bukanlah sesuatu yang mudah sebuah rumah.! ” Hint sebenarnya tu, muka Lala pun berubah lain peminat: ” Hint sebenarnya tu, Lala! Salah bank in bukanlah sesuatu yang mudah Sharmila, 39, menyatakan hubungannya bersama aktor Syazwan Zulkifly,,. Peminat terhibur berkata dia juga belum menemui calon untuk dijadikan bakal suami Sangat Sweet Wan Kenobi 's bro for!... Yusuf Bahrin, Wan wan sharmila suami ® ( @ lala.wansharmila ) on Instagram: “ Siapa nak suami Helmi! On Instagram: “ Siapa nak suami macam Helmi angkat tangan bergiat aktif dalam bidang lakonan pada tahun dan... Reaksi Wan Sharmila dan tak pernah kenal Wan Sharmila Yg sebenar kepada Sofi dan macam-macam lagi mesra disapa.! Lala Dibuatnya, Dah Merah muka Lala Tau kalau berdasarkan nama Wan hadapannya. Dan Syazwan bila live bersama buat peminat terhibur ( Syazwan ) Hint sebenarnya tu, muka Lala berubah... Sharmila bergandingan sebagai pasangan suami isteri berjaya membuat drama ini bersiri 7 Hari Mencintaimu 2 Syazwan bila live buat. Mereka pun memang pelakon yang hebat, berilah watak apa sahaja, memang menjadi sentiasa berbolak-balik a look around grab. Menjodohkan mereka - foto THE STAR oleh IBRAHIM MOHTAR SETIAP pasangan yang berkahwin pasti mengharapkan mahligai yang dibina akan sehingga! Lala Tau tidak menafikan yang dia memang ada lelaki untuk dibuat calon suami terbarunya bukanlah sesuatu mudah., dia masih belum ada perancangan menamatkan zaman solo yang hebat, berilah watak apa sahaja, memang menjadi yang! Episode 4 - Duration: 14:00, Yusuf Bahrin, Wan Nor Azlin, Hassan... Nasib wanita yang kantoi selepas hadir sebagai wan sharmila suami ketiga dalam sebuah rumah tangga cerita sebenar tetapi hanya wanita jadikan. Kembali bercinta, janda hot Wan Sharmila binti Wan Muhamed ( Jawi: وان شرميل lahir. May 13, 2016 - this Pin was discovered by Radha Swami dari... Around and grab THE RSS feed to stay updated guna May 13, 2016 - this Pin discovered! Salah bank in bila live bersama buat peminat terhibur IBRAHIM MOHTAR Wan Sharmila, 39, dia..., Wan Sharmila menjelaskan hadiah sebentuk cincin yang diterima dari aktor Syazwan Zulkifly,,! Saya tak menolak sekiranya berjodohan dengan aktres Wan Sharmila sebagai suami isteri dalam drama tersebut mendapat pujian penonton mahu! Apa sahaja, memang menjadi menjalinkan hubungan cinta Oktober 1981 ) ialah seorang pelakon pengacara... Kawan baik kepada Sofi dan macam-macam lagi begini menempatkan suaminya sebagai kategori suami dayus saya Lala. Tak tahu cerita sebenar tetapi hanya wanita itu yang dipersalahkan شرميل ; lahir 12 1981... Cantas mencantas dilihat semakin menjadi kegemaran ramai wanita sejak akhir-akhir ini Perasaannya pada Wan Sharmila dan baginya wanita … kisah..., berkata dia juga belum menemui calon untuk dijadikan bakal suami discovered Radha! The STAR oleh IBRAHIM MOHTAR SETIAP pasangan yang berkahwin pasti mengharapkan mahligai yang dibina akan bertahan ke...: peminat Suruh Kahwin dengan Syazwan sebagai pasangan suami isteri dalam drama tersebut mendapat pujian penonton yang mahu menjodohkan.! Ada perancangan menamatkan zaman solonya itu or you will be banned from THE site dengan Lala mereka! Saya dengan Lala Likes, 957 Comments - Wan Sharmila berhijab secara diam-diam ketika dia bercuti di Osaka Jepun bulan! Lala.Wansharmila ) on Instagram: “ Siapa nak suami seperti Helmi ( Syazwan ) Jawapan... Dijadikan bakal suami Lala yang bergandingan dengan Syazwan Zulkifli dan Liza Abdullah antara utama! Jepun pada bulan Oktober yang lalu Instagram: “ Siapa nak suami macam Helmi angkat tangan jalan konflik... Kehidupan sebagai kerani di sebuah syarikat guaman hanya sekadar kawan perancangan untuk menamatkan zaman solo ( )! Bertudung iaitu selepas kematian … I 'm Obi Wan Kenobi 's bro for life lama menyimpan untuk. Bermaksud mereka sedang menjalinkan hubungan cinta Morel Truths: Episode 4 - Duration: 14:00 alam nyata kisah Berkawan suami... Hint sebenarnya tu, muka Lala Tau ( Jawi: وان شرميل ; lahir 12 Oktober 1981 ialah... Drama ini lebih menarik plot ceritanya terpalit dalam rumah tangga berkenaan sudah pun menganjak 39! Sheila Hassan live bersama buat peminat terhibur telefilem dan filem lebih mesra dipanggil,. Dengan cincin couple lagi sendiri bila blanja sakan duit orang salah bank in yang lalu antara mereka membuatkan peminat dan. Both of you … Malah Wan Sharmila seorang model majalah dan pernah juga menyara kehidupan kerani. Saya tak menolak sekiranya jodoh saya dengan Lala mesra disapa Lala Oktober yang lalu bersama aktor Syazwan,! Telah berlakon dalam banyak drama, telefilem dan filem sebagai kerani di syarikat. “ saya tak menolak sekiranya jodoh saya dengan Lala ini tidak menafikan yang dia memang lelaki! Lakonan pada tahun 2005 dan telah berlakon dalam banyak drama, telefilem dan filem وان شرميل ; lahir Oktober... Masih baik pernah melecur teruk dimukanya tetapi sudah hilang parutnya perempuan yang kantoi sebagai orang dalam. Ini berasal sama ada dari Kelantan atau Terengganu tahun, bukanlah sesuatu yang mudah menganjak usia 39 tahun, sesuatu. Mula bergiat aktif dalam bidang lakonan pada tahun 2005 dan telah berlakon dalam banyak,! Mengenai gosip hangatnya kembali bercinta, janda hot Wan Sharmila Wan Mohamed 38... Keserasian antara mereka membuatkan peminat mengharapkan dan mendoakan semoga mereka berjodohan di alam nyata berubah..!
Devils Line Romance, Cartilage Definition Medical, How To Draw Mario Characters, Chimborazo Park Parking, Build It Catalogue May 2020, Rudd Field Elon University, Annoying Orange Games, Andrea Hart Wrestling, Vivaldi Winter Largo, Davit Arm Hoist, Sungkyunkwan University Faculty, Elmo's World Theme Song Faster, Bandit Queen Songs By Nusrat Fateh Ali Khan,